Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku z papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-papryka7-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-papryka8-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-papryka6-2.jpg)
marchew | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory | 2 szt |
cebula | 1 szt |
kiełbasa cienka | 1 laska |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kminek | |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz | |
tłuszcz | |
mąka | 1 łyżka |
fasola Jaś | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: