Składniki:
fasolka szparagowa | 20-25 dag |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
przyprawa kucharek | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia |
fasolka szparagowa | 20-25 dag |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
przyprawa kucharek | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: