Składniki:
fasolka szaragowa | 1 kilogram |
masło | 1 łyżka |
sól | do smaku |
olej do smażenia | |
pomidory | 3 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | do smaku |
czosnek | 2 zabki |
cebula | 2 sztuki |
fasolka szaragowa | 1 kilogram |
masło | 1 łyżka |
sól | do smaku |
olej do smażenia | |
pomidory | 3 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | do smaku |
czosnek | 2 zabki |
cebula | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: