Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z cebulą i czosnkiem na zimę
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka szparagowa z cebulą i czosnkiem na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-z-cebula-i-czosnkiem-na-zime1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka szparagowa z cebulą i czosnkiem na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-z-cebula-i-czosnkiem-na-zime2-2.jpg)
Gotową sałatkę nakładać ścisło do wyparzonych słoików.
![Krok 3 - Fasolka szparagowa z cebulą i czosnkiem na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-z-cebula-i-czosnkiem-na-zime3-2.jpg)
Sałatka nadaje się do spożycia po tyg.
![Krok 4 - Fasolka szparagowa z cebulą i czosnkiem na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-z-cebula-i-czosnkiem-na-zime4-2.jpg)
fasolka szparagowa | 1 kg |
cebule | 2 duże sztuki |
ząbki czosnku | 4 sztuki |
Zalewa: | |
woda | 2 szklanki |
ocet | 1/2 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
sól | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżeczka |
chili Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: