Składniki:
fasolka szparagowa | 20-30 dag |
pomidory | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
cukinie małe | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | do smaku |
bazylia świeża | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
fasolka szparagowa | 20-30 dag |
pomidory | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
cukinie małe | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | do smaku |
bazylia świeża | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: