Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z żółtym serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 30-40 dag
masło 8-10 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
ser żółty 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z żółtym serem

Fasolkę szparagową umyć, oczyścić i ugotować w wodzie z dodatkiem soli i szczypty cukru. odcedzić. Na patelni rozgrzać masło, dodać bułkę tartą, wymieszać. Następnie wsypać fasolkę i mieszając, podsmażyć. Lekko zrumienioną, gorącą fasolkę wyłożyć na półmisek i od razu posypać zółtym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 12.01.2013 21:29
pomysł warty wypróbowania:)
edyta44 31.08.2012 20:07
fajne
Rafał10 27.08.2012 09:32
nigdy takiej nie jadłam, ale pomysł bardzo fajowy :)
olkaaa 27.08.2012 09:20
wygląda smakowicie
anja3107 26.08.2012 23:25
ekstra pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak