Składniki:
fasolka szparagowa | 50 dag |
marchew | 6 szt |
cebula | 3 szt |
pomidory | 3 szt |
czosnek | ząbek |
olej | 1/2 szkl |
sól i pieprz | |
przyprawa uniwersalna | łyżeczka |
cukier | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3/4 słoiczka |
ocet 10 % | łyżeczka |
fasolka szparagowa | 50 dag |
marchew | 6 szt |
cebula | 3 szt |
pomidory | 3 szt |
czosnek | ząbek |
olej | 1/2 szkl |
sól i pieprz | |
przyprawa uniwersalna | łyżeczka |
cukier | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3/4 słoiczka |
ocet 10 % | łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: