Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowe „poduszeczki” z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolowe „poduszeczki” z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowe-poduszeczki-z-ciasta-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolowe „poduszeczki” z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowe-poduszeczki-z-ciasta-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolowe „poduszeczki” z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowe-poduszeczki-z-ciasta-francuskiego3-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolowe „poduszeczki” z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowe-poduszeczki-z-ciasta-francuskiego4-2.jpg)
Całość wstawiamy do nagrzanego piekarnika. „Poduszeczki” pieczemy około 15 minut w 190°C. Gotowe wyjmujemy. Podajemy na ciepło lub zimno.
![Krok 5 - Fasolowe „poduszeczki” z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowe-poduszeczki-z-ciasta-francuskiego5-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
fasola czerwona z puszki | 300 gram |
natka pietruszki | 1 łyżka, siekanej |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Majeranek suszony Prymat | |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
olej | |
jajko | do smarowania |
sezam | do posypania |
czosnek | ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: