Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana cukinia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia79-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia80-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia81-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia82-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia83-2.jpg)
Piec w temp. 190 stopni przez 15-20 minut.
![Krok 6 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia84-2.jpg)
![Krok 7 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia85-2.jpg)
cukinia | 1 szt |
pomidor | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 5 dag |
masło | 1 łyż |
sól i pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
oregano | do smaku |
ketchup pikantny | 2 łyż |
ser żółty | 1 plaster |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: