Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana i zapiekana papryka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowana i zapiekana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-i-zapiekana-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana i zapiekana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-i-zapiekana-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana i zapiekana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-i-zapiekana-papryka3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowana i zapiekana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-i-zapiekana-papryka4-2.jpg)
papryka czerwona | 1 sztuka do faszerowania |
papryka czerwona | 1/3 sztuki do pokrojenia |
papryka żółta | 1/3 sztuki |
szczypiorek | 1 garść |
pieczarki marynowane | kilka sztuk |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: