Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana papryka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka4-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowana papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-papryka5-2.jpg)
papryka czerwona | 5 szt |
mięso mielone | 40 dkg |
ryż | 1 szkl |
oliwki czarne | 10 szt |
oliwki zielone | 10 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 4 szt |
suszone pomidory | 8 szt |
olej | |
sól | |
pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: