Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane cebule z patelni
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane cebule z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-cebule-z-patelni1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane cebule z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-cebule-z-patelni2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane cebule z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-cebule-z-patelni3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane cebule z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-cebule-z-patelni4-2.jpg)
cebula | 1 duża |
pierś z kurczaka | 25 dag |
ogórek zielony | 1/2 |
rzodkiewka | 1 |
papryka marynowana | 1/2 szklanki |
szczypiorek | |
ser żółty | kilka plasterków |
woda | 1/2 szklanki |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: