Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jaja
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane jaja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jaja1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane jaja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jaja2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane jaja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jaja3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane jaja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jaja0-2.jpg)
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
Musztarda delikatesowa Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
papryka mielona | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: