Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jajka30-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jajka31-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jajka32-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jajka33-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowane jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-jajka29-2.jpg)
makrela wędzona | 1/2 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Natka pietruszki suszona Prymat | 2 łyżki |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: