Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Faszerowane jajka z łososiem i cebulką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
łosoś wędzony plastry 100 g
cebula biała 1 szt
natka pietruszki 1/2 pęczka
majonez 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka z łososiem i cebulką

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki. Każde jajko kroimy na pół, wyjmujemy żółtko. Cebulkę oraz koperek siekamy bardzo drobno. Dodajemy pokrojonego łososia. Wszystko dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, przyprawiamy solą i pieprzem. Na każde jajko oraz miejsce po żółtku układamy farsz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzut 04.04.2017 22:47
Ciekawy przepis
VioletoweKucharzenie 04.04.2017 13:02
Dziękuję :-)
Franciszek 04.04.2017 11:45
dobre na Wielkanoc
Mniam 04.04.2017 10:47
Bardzo smaczne nadzienie w tych jajeczkach :)
Bożena Matuszczyk 04.04.2017 10:12
Ja też lubie takie nadzienie , dla mnie pychotka.;)
KORAL 04.04.2017 09:14
Smaczne nadzienie :)
bertpvd 04.04.2017 08:43
pięknie się prezentują
Krystyna32 04.04.2017 07:42
smaczne jajka
MonikaW 04.04.2017 07:26
bardzo lubię takie jajeczka z rybką
gusia1000 04.04.2017 00:28
Na święta tak zrobię.
Łukasz15 03.04.2017 22:22
Bardzo dobre
wwwiolka 03.04.2017 21:29
Bardzo fajny przepis.
Róża1 03.04.2017 20:40
przepyszna przekąska !!! :-)
VioletoweKucharzenie 03.04.2017 19:58
Szybka w przygotowaniu przekąska. Sprawdzi się na domowych imprezach lub świątecznym stole.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak