Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki 2.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane pieczarki 2. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki-2.1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane pieczarki 2. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki-2.2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane pieczarki 2. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki-2.3-2.jpg)
pieczarki | 4 Sztuki |
szynka | 100 Gram |
ser żółty | 100 Gram |
cebula | 1 Sztuka |
czosnek | 3 Ząbki |
jajko | 1 Sztuka |
Majeranek suszony Prymat | 1 Łyżeczka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: