Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki z kabanosami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane pieczarki z kabanosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki-z-kabanosami1-2.jpg)
Na patelni rozgrzewam olej wrzucam posiekane składniki, podsmażam chwilę około 2-3 minuty, dodaję kabanosy, doprawiam do smaku ziołami włoskimi i pieprzem .
![Krok 2 - Faszerowane pieczarki z kabanosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki-z-kabanosami2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane pieczarki z kabanosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki-z-kabanosami3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane pieczarki z kabanosami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki-z-kabanosami4-2.jpg)
pieczareki całe | 1/2 kg |
Kabanosy wieprzowe Madej Wróbel | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
ser żółty | 10 dag |
dymki ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
olej z pestek winogron | 1 łyzka |
sól i pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: