Przepis i sposób przygotowania na: Fettuccine w sosie serowym z szynką i młodą fasolką
Kroki postępowania
Na patelni na oliwie z oliwek podsmażyć pokrojoną w kostkę szynkę oraz cebulkę.
Makaron ugotować al dente.
makaron | 4 gniazda fettuccine |
ser cheddar | 4 łyżki startego |
parmezan starty | 4 łyżki |
bulion warzywny | 0,5 kubka |
masło | 1 łyżka |
cebula biała | 1 mała |
fasolka młoda szparagowa | 100 g |
szynka | 100 g |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
oliwa | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: