Przepis i sposób przygotowania na: Filet nadziany masłem czosnkowo-pietruszkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet nadziany masłem czosnkowo-pietruszkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-nadziany-maslem-czosnkowo-pietruszkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet nadziany masłem czosnkowo-pietruszkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-nadziany-maslem-czosnkowo-pietruszkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet nadziany masłem czosnkowo-pietruszkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-nadziany-maslem-czosnkowo-pietruszkowym3-2.jpg)
filet z kurczaka podwójny | 1 sztuka |
masło | 1/2 kostki |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
ser żółty | 80 g |
ząbki czosnku | 4 sztuki |
przyprawa do potraw Kucharek | szczypta |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
sól do smaku |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: