Przepis i sposób przygotowania na: Filet pod marchewkową pierzynką
Kroki postępowania
Majonez i chrzan mieszamy razem.
![Krok 1 - Filet pod marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-marchewkowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet pod marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-marchewkowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet pod marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-marchewkowa-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet pod marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-marchewkowa-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet pod marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-marchewkowa-pierzynka5-2.jpg)
filet z kurczaka | 500 gram |
fasolka szparagowa | 20 dkg |
marchew | 4 szt |
majonez | 3 łyżki |
Chrzan śmietankowy Smak | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do zup | |
ser żółty | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: