Przepis i sposób przygotowania na: filet rybny w ketchapie
Kroki postępowania
![Krok 1 - filet rybny w ketchapie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-rybny-w-ketchapie1-2.jpg)
![Krok 2 - filet rybny w ketchapie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-rybny-w-ketchapie2-2.jpg)
![Krok 3 - filet rybny w ketchapie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-rybny-w-ketchapie0-2.jpg)
filet z dowolnej ryby | 1 kg |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz | |
sól | |
bułka tarta pikantna | |
jajko | 3 szt |
Zalewa: | |
woda | 5 szklanek |
ocet 10 % | 3/4 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
ketchup | 45 dek |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: