Przepis i sposób przygotowania na: Filet w cieście
Kroki postępowania
Przygotować ciasto: do mleka dodać mąkę i jako oraz paprykę słodką doprawić solą i pieprzem całość wymieszać .Ciasto powinno być gęstsze jak na naleśniki.
![Krok 1 - Filet w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie0-2.jpg)
filet z kurczaka | 2 sztuki |
żółty ser | 15 dag |
pieczarki | 8 sztuk |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1/2 szklanki |
mleko | 1/3 mleka |
sól do smaku | |
piperz | |
kukurydza | 1/3 |
papryka | 2 (peperoni) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: