Przepis i sposób przygotowania na: Filet z cukinią i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z cukinią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-cukinia-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z cukinią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-cukinia-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z cukinią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-cukinia-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z cukinią i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-cukinia-i-pieczarkami4-2.jpg)
filet z kurczaka | 200 gram |
cebula biała | 1 sztuka |
czosnek ząbki | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
pieczarki | 5-7 sztuk |
cukinia | 1/2 sztuki |
ryż brązowy | 50 gram |
sól i pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: