Przepis i sposób przygotowania na: Filet z czarną porzeczką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z czarną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-czarna-porzeczka1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z czarną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-czarna-porzeczka2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z czarną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-czarna-porzeczka3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z czarną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-czarna-porzeczka4-2.jpg)
Gotowe kroimy na plastry i podajemy w towarzystwie ziemniaków.
![Krok 5 - Filet z czarną porzeczką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-czarna-porzeczka5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny duży |
czarna porzeczka | 3/4-1 szklanki |
mięta | 1 łodyga |
ser żółty | ok 5 dag |
cebula | 0,5 sztuki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smakiu |
olej | 2 łyżki |
cukier | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: