Przepis i sposób przygotowania na: FILET Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ POD WARZYWNĄ KOŁDERKĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - FILET Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ POD WARZYWNĄ KOŁDERKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-maslem-i-pietruszka-pod-warzywna-kolderka1-2.jpg)
![Krok 2 - FILET Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ POD WARZYWNĄ KOŁDERKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-maslem-i-pietruszka-pod-warzywna-kolderka2-2.jpg)
![Krok 3 - FILET Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ POD WARZYWNĄ KOŁDERKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-maslem-i-pietruszka-pod-warzywna-kolderka3-2.jpg)
Wstawić do piekarnika na 25 min./ 200 stopni.
![Krok 4 - FILET Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ POD WARZYWNĄ KOŁDERKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-maslem-i-pietruszka-pod-warzywna-kolderka4-2.jpg)
filet z kurczaka | 4 szt. |
sól | 3 szczypty |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżka |
marchew | 2 szt. |
groszek zielony | 1/2 szkl. |
pieprz | 1 szczypta |
cebula biała | 1 szt. |
masło | 4 łyżki |
natka pietruszki | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: