Przepis i sposób przygotowania na: Filet z żurawiną, serem, szpinakiem i kiełkami
Kroki postępowania
wypełnić farszem kieszenie filetów.
pojedyńcze filety z kurczaka | 3 |
Farsz: | |
suszonej żurawiny | 50 g |
żółtego sera | 50 g |
solidna garść | |
świeżego szpinaku | |
zimnego masła | 20 g |
DODATKOWO: | |
sól do smaku | |
mąka do obtaczania | |
jajko | 2-3 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kiełki rzodkiewki | 25 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: