Przepis i sposób przygotowania na: Filety kurczaka w szynce szwarcwaldzkiej
Filety z kurczaka w szynce szwarcwaldzkiej to smakowite połączenie dwóch rodzajów mięsa, które zaskoczy Twoje podniebienie. Jak zrobić filet z kurczaka zgodnie z tym przepisem? To banalnie proste, a sam przepis składa się z 3 składników i aż trudno w to uwierzyć! Ta kombinacja mięsa kurczaka i szynki tworzy doskonałe danie na codzienny obiad czy elegancka kolację. Zapiekanie pod przykryciem owiniętych wcześniej w szynkę filetów, sprawia że mięso jest bardzo miękkie, a szynka nie jest zbyt mocno podpieczona.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filety kurczaka w szynce szwarcwaldzkiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-kurczaka-w-szynce-szwarcwaldzkiej3-2.jpg)
![Krok 2 - Filety kurczaka w szynce szwarcwaldzkiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-kurczaka-w-szynce-szwarcwaldzkiej1-2.jpg)
![Krok 3 - Filety kurczaka w szynce szwarcwaldzkiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-kurczaka-w-szynce-szwarcwaldzkiej2-2.jpg)
![Krok 4 - Filety kurczaka w szynce szwarcwaldzkiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-kurczaka-w-szynce-szwarcwaldzkiej0-2.jpg)