Przepis i sposób przygotowania na: Filety z bryndzą i żurawiną z pistacjową korzenną kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filety z bryndzą i żurawiną z pistacjową korzenną kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-z-bryndza-i-zurawina-z-pistacjowa-korzenna-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Filety z bryndzą i żurawiną z pistacjową korzenną kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-z-bryndza-i-zurawina-z-pistacjowa-korzenna-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Filety z bryndzą i żurawiną z pistacjową korzenną kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-z-bryndza-i-zurawina-z-pistacjowa-korzenna-kruszonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Filety z bryndzą i żurawiną z pistacjową korzenną kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-z-bryndza-i-zurawina-z-pistacjowa-korzenna-kruszonka4-2.jpg)
bryndza | 80 g |
żurawina suszona | 1 garść |
szalotka | 1 sztuka |
pieprz | do smaku |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
pistacje | solone 3 garście |
masło | 30 g |
mąka pszenna | 2 czubate łyżki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1/3 łyżeczki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: