Przepis i sposób przygotowania na: Fioletowe jajka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fioletowe jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fioletowe-jajka1-2.jpg)
![Krok 2 - Fioletowe jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fioletowe-jajka2-2.jpg)
![Krok 3 - Fioletowe jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fioletowe-jajka3-2.jpg)
![Krok 4 - Fioletowe jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fioletowe-jajka4-2.jpg)
![Krok 5 - Fioletowe jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fioletowe-jajka5-2.jpg)
![Krok 6 - Fioletowe jajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fioletowe-jajka6-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
woda | 1 szklanka |
zakwas buraczany | 3/4 szkalniki |
buraki czerwone | 2 sztuki |
ocet winny | 4 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 2 sztuki |
serek kremowy | 200 g |
natka pietruszki | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: