Przepis i sposób przygotowania na: Fishburgery
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fishburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery4-2.jpg)
![Krok 2 - Fishburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery1-2.jpg)
![Krok 3 - Fishburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery2-2.jpg)
![Krok 4 - Fishburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery3-2.jpg)
![Krok 5 - Fishburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery0-2.jpg)
mięso białej ryby | 400 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
majonez | 5 łyżek |
kwaśna śmietana | 2 łyżki |
ogórki konserwowe | 3 sztuki |
cebula | 1/2 sztuki |
bułeczki | 4 domowe |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: