Przepis i sposób przygotowania na: Fishburgery z pstrągiem łososiowym i dipem czosnkowo-ogórkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fishburgery z pstrągiem łososiowym i dipem czosnkowo-ogórkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery-z-pstragiem-lososiowym-i-dipem-czosnkowo-ogorkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Fishburgery z pstrągiem łososiowym i dipem czosnkowo-ogórkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery-z-pstragiem-lososiowym-i-dipem-czosnkowo-ogorkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Fishburgery z pstrągiem łososiowym i dipem czosnkowo-ogórkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery-z-pstragiem-lososiowym-i-dipem-czosnkowo-ogorkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Fishburgery z pstrągiem łososiowym i dipem czosnkowo-ogórkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery-z-pstragiem-lososiowym-i-dipem-czosnkowo-ogorkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Fishburgery z pstrągiem łososiowym i dipem czosnkowo-ogórkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fishburgery-z-pstragiem-lososiowym-i-dipem-czosnkowo-ogorkowym5-2.jpg)
bułki | 8 sztuk |
filety z pstrąga | 80 dag |
pomidor | 8 grubych plastrów |
sałata lodowa | 8 liści |
ser żółty | 8 plastrów |
cebula biała | 1 duża |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia |
śmietana 18 proc | 300 g |
ogórek zielony | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: