Przepis i sposób przygotowania na: Fit bigos z kapusty kiszonej z dynią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fit bigos z kapusty kiszonej z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-bigos-z-kapusty-kiszonej-z-dynia1-2.jpg)
![Krok 2 - Fit bigos z kapusty kiszonej z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-bigos-z-kapusty-kiszonej-z-dynia2-2.jpg)
![Krok 3 - Fit bigos z kapusty kiszonej z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-bigos-z-kapusty-kiszonej-z-dynia3-2.jpg)
![Krok 4 - Fit bigos z kapusty kiszonej z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fit-bigos-z-kapusty-kiszonej-z-dynia4-2.jpg)
kapusta kiszona | 600 gram |
dynia | 340 gram-waga po obraniu i wyjęciu |
kminek | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Goździki całe Prymat | 3 sztuki |
Owoc jałowca cały Prymat | 3 sztuki |
marchew | 165 gram |
cukinia | 200 gram |
papryka czerwona | 115 g |
cebula biała | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
grzyby suszone | 10 gram |
koncentrat pomidorowy | 100 g |
sól do smaku | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżevzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: