Przepis i sposób przygotowania na: Flaczki po genueńsku
Kromki bułki pokroić w kostke i przyrumienić na rozgrzanej łyżce oliwy.wyjąć je i rozdzielic na talerze, zalać flakami.Posypać startym parmezanem lub innym żółtym serem.
Smacznego !
flaczki wołowe ugotowane | 30 dkg |
rosół wołowy | 5 szklanek |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 2 łyżki |
kromki bułki | 4 szt. |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
sól | |
parmezan starty | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: