Przepis i sposób przygotowania na: Flądra z piekarnika
Kroki postępowania
Pozostawić na godzinę w lodówce. Ocet usunie nadmiar rybiego zapachu.
![Krok 1 - Flądra z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fladra-z-piekarnika1-2.jpg)
Szczelnie owinąć i ułożyć na blasze do pieczenia.
![Krok 2 - Flądra z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fladra-z-piekarnika2-2.jpg)
Podawać od razu po upieczeniu.
![Krok 3 - Flądra z piekarnika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fladra-z-piekarnika3-2.jpg)
flądra | 2-3 małe |
olej roślinny | |
sos sojowy jasny | |
sok z cytryny | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: