Przepis i sposób przygotowania na: Forszmak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/forszmak-1-2.jpg)
![Krok 2 - Forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/forszmak-2-2.jpg)
![Krok 3 - Forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/forszmak-3-2.jpg)
![Krok 4 - Forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/forszmak-4-2.jpg)
![Krok 5 - Forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/forszmak-5-2.jpg)
Podawać z pieczywem . SMACZNEGO!!!!!!
![Krok 6 - Forszmak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/forszmak-6-2.jpg)
karkówka wieprzowa | 50 dkg |
kiełbasa | 25 dkg |
boczek wędzony | 20 dkg |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
ogórki małosolne | 3 sztuki |
bulion wieprzowy | 1 litr |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 kulki |
olej do smażenia | |
mąka pszenna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: