Przepis i sposób przygotowania na: Francuski przekładaniec z malinami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuski przekładaniec z malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuski-przekladaniec-z-malinami1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuski przekładaniec z malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuski-przekladaniec-z-malinami2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuski przekładaniec z malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuski-przekladaniec-z-malinami3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuski przekładaniec z malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuski-przekladaniec-z-malinami4-2.jpg)
![Krok 5 - Francuski przekładaniec z malinami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuski-przekladaniec-z-malinami5-2.jpg)
żółtko jajek | 4 szt |
margaryna | 250 g |
mąka pszenna | 3 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana 12% | 1 szklanka |
kisiel | 1 malinowy |
białko | 5 szt |
cukier | 1 szklanka |
maliny świeże | 2 szklanki |
cukier | 4 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
mleko | 500 ml |
cukier waniliowy | 1 szt |
margaryna | 1 kostka |
budyń śmietankowy | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: