Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie bagietki.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-bagietki.1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-bagietki.2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-bagietki.3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-bagietki.4-2.jpg)
![Krok 5 - Francuskie bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-bagietki.5-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
drożdże | 3 dag |
woda ciepła | pół szklanki |
mleko ciepłe | pół szklanki |
cukier | 2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: