Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie bułeczki z kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie bułeczki z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-buleczki-z-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie bułeczki z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-buleczki-z-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie bułeczki z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-buleczki-z-kruszonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie bułeczki z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-buleczki-z-kruszonka4-2.jpg)
ciasto francuskie | 60 dag |
maliny świeże | 2 szklanki |
mąka tortowa | 40 dag |
masło | 25 dag |
cukier waniliowy | 32 g |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 2 łyżki |
cukier puder | do oprószenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: