Przepis i sposób przygotowania na: francuskie jabłkowo-serowe...
Kroki postępowania
![Krok 1 - francuskie jabłkowo-serowe... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-jablkowo-serowe...1-2.jpg)
![Krok 2 - francuskie jabłkowo-serowe... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-jablkowo-serowe...2-2.jpg)
![Krok 3 - francuskie jabłkowo-serowe... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-jablkowo-serowe...3-2.jpg)
![Krok 4 - francuskie jabłkowo-serowe... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-jablkowo-serowe...4-2.jpg)
![Krok 5 - francuskie jabłkowo-serowe... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-jablkowo-serowe...5-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie/nie mrożone |
ser twarogowy | 40 dag |
jabłka | 3 sztuki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 4 łyżki |
cynamon | 1 łyżeczka |
kasza manna | 1 łyżka |
lukier biały | - w opisie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: