Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie obrazeczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie obrazeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-obrazeczki5-2.jpg)
3. Brzoskwinie odcedzamy z zalewy
![Krok 2 - Francuskie obrazeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-obrazeczki6-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie obrazeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-obrazeczki7-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie obrazeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-obrazeczki4-2.jpg)
![Krok 5 - Francuskie obrazeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-obrazeczki1-2.jpg)
![Krok 6 - Francuskie obrazeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-obrazeczki2-2.jpg)
![Krok 7 - Francuskie obrazeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-obrazeczki3-2.jpg)
SMACZNEGO :)
![Krok 8 - Francuskie obrazeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-obrazeczki0-2.jpg)
żółtko jajek | 1 sztuka |
cukier waniliowy | 40-50 gram |
brzoskwinie w puszce | 1/2 puszki |
ciasto francuskie | 2 rulony |
sezam | do dekoracji |
cukier puder | do dekoracji |
migdały | do dekoracji |
jaja | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
ser biały | 320-350 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: