Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Francuskie paróweczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 10 szt
ser żółty 10 plasterków
ciasto francuskie 1 opakowanie
ketchup ziołowy

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie paróweczki

Ciasto francuskie kroimy w paski. Parówkę owijamy serem żółtym a następnie owijamy paskiem ciasta francuskiego. Parówki zapiekamy w piekarniku na złoty kolor. Po wyjęciu polewamy ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak