Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie pierożki na słodko - serowo-pomarańczowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie pierożki na słodko - serowo-pomarańczowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pierozki-na-slodko-serowopomaranczowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie pierożki na słodko - serowo-pomarańczowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pierozki-na-slodko-serowopomaranczowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie pierożki na słodko - serowo-pomarańczowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pierozki-na-slodko-serowopomaranczowe0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
twaróg | 200 g |
jajko | 1 |
cikier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier puder | 2 łyżki + do posypania |
skórki pomarańczowe | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: