Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie pizzeriny z tuńczykiem, oliwkami i mozzarellą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie pizzeriny z tuńczykiem, oliwkami i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pizzeriny-z-tunczykiem-oliwkami-i-mozzarella1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie pizzeriny z tuńczykiem, oliwkami i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pizzeriny-z-tunczykiem-oliwkami-i-mozzarella2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie pizzeriny z tuńczykiem, oliwkami i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pizzeriny-z-tunczykiem-oliwkami-i-mozzarella3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie pizzeriny z tuńczykiem, oliwkami i mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-pizzeriny-z-tunczykiem-oliwkami-i-mozzarella4-2.jpg)
ciasto francuskie | 2 opakowania |
tuńczyk w sosie własnym | 2 puszki |
żółty ser starty | 150 g |
oliwki czarne Smak | 100 g |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: