Składniki:
ciasto francuskie | 1 szt |
śliwki węgierki | 12 szt |
mąka pszenna | 1/2 szkl |
masło | 5 dag |
cukier kryształ | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 szt |
żurawina | |
herbatniki | 2-3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
ciasto francuskie | 1 szt |
śliwki węgierki | 12 szt |
mąka pszenna | 1/2 szkl |
masło | 5 dag |
cukier kryształ | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 szt |
żurawina | |
herbatniki | 2-3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: