Przepis i sposób przygotowania na: Galareta wieprzowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa12-2.jpg)
![Krok 2 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa13-2.jpg)
![Krok 3 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa14-2.jpg)
![Krok 4 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa15-2.jpg)
![Krok 5 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa16-2.jpg)
![Krok 6 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa17-2.jpg)
![Krok 7 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa18-2.jpg)
golonka wieprzowa | 1 szt |
marchew | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
ocet | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
woda | 2 litry |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: