Przepis i sposób przygotowania na: Galareta wieprzowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Galareta wieprzowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowa6-2.jpg)
golonka wieprzowa | 500 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
woda | 2,5 litra |
ziele angielskie | 2-3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ocet | 1 łyżeczka |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: