Przepis i sposób przygotowania na: Galareta wieprzowo- drobiowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Galareta wieprzowo- drobiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowo-drobiowa16-2.jpg)
![Krok 2 - Galareta wieprzowo- drobiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowo-drobiowa15-2.jpg)
![Krok 3 - Galareta wieprzowo- drobiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowo-drobiowa17-2.jpg)
![Krok 4 - Galareta wieprzowo- drobiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowo-drobiowa14-2.jpg)
![Krok 5 - Galareta wieprzowo- drobiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowo-drobiowa13-2.jpg)
![Krok 6 - Galareta wieprzowo- drobiowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-wieprzowo-drobiowa12-2.jpg)
Nóżka wieprzowa | 1 sztuka |
golonka wieprzowa | 1 sztuka |
udka z kurczaka | 2 sztuki |
marchewka | 3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 0,5 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
jaja | 5 sztuk |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
woda | ok 2 litry |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: