Przepis i sposób przygotowania na: Galareta z wieprzowych ratek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Galareta z wieprzowych ratek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-z-wieprzowych-ratek1-2.jpg)
![Krok 2 - Galareta z wieprzowych ratek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-z-wieprzowych-ratek2-2.jpg)
![Krok 3 - Galareta z wieprzowych ratek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galareta-z-wieprzowych-ratek3-2.jpg)
golonka wieprzowa | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/2 szt |
cebula | 1/2 szt |
marchewka | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
ocet | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: