Przepis i sposób przygotowania na: Galaretkowa Tęcza
Kroki postępowania
Galaretkę cytrynową i truskawkową odstaw w chłodne miejsce do minimalnego stężenia.
![Krok 1 - Galaretkowa Tęcza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galaretkowa-tecza4-2.jpg)
Ułóż je w równych odstępach na spodzie kwadratowej szklanej miski i zalej gorącą galaretką agrestową.
![Krok 2 - Galaretkowa Tęcza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galaretkowa-tecza5-2.jpg)
Gdy zielona warstwa dokładnie zastygnie wylej na nią połowę truskawkowej galaretki. Salaterkę ponownie wstaw do lodówki, aby całość stężała.
![Krok 3 - Galaretkowa Tęcza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galaretkowa-tecza6-2.jpg)
Ułożone czereśnie zalej resztą truskawkowej galaretki. Odstaw do zastygnięcia.
![Krok 4 - Galaretkowa Tęcza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galaretkowa-tecza7-2.jpg)
![Krok 5 - Galaretkowa Tęcza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/galaretkowa-tecza8-2.jpg)