Składniki:
gęś | |
tłuszcz | |
fasola | 6 łyżek |
parówki cienkie | 4 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
cebula | 2 szt |
boczek wędzony | 10 dkg |
mąka | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
tymianek | |
estragon | |
musztarda | |
przyprawa do zup |
gęś | |
tłuszcz | |
fasola | 6 łyżek |
parówki cienkie | 4 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
cebula | 2 szt |
boczek wędzony | 10 dkg |
mąka | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
tymianek | |
estragon | |
musztarda | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: